Blog Modernista

Des de fa força temps que escric en diferents blogs sobre turisme i gastronomia. Cada cop més m’he anat centrant en llocs i edificis d’interès, elements arquitectònics que mereixen una visita o dels que, cansats de passar-hi pel davant, no en coneixem gaire detalls. A banda també tinc el meu blog personal on hi avoco una barreja de tot allò que m’interessa, incloent-hi opinió, històries i relats.

De mica en mica, m’he anat interessant cada cop més pel moviment modernista, centrant-me especialment en la seva arquitectura. Com acostuma a passar, he començat visitant les grans obres d’Antoni Gaudí, Domènech i Montaner o Puig i Cadafalch. Sobre modernisme he escrit alguns articles al meu blog i d’altres han estat publicats en mitjans digitals en els que col·laboro de tant en tant.

Aquest interès creixent, m’ha animat a concentrar-me de manera especial en el tema i començar aquest Blog Modernista en el que poder compartir el meu interès per aquest moviment cultural de finals del segle XIX i principis del XX. De manera molt concreta, vull centrar-me en el modernisme de la meva comarca, el Vallès Occidental, però sense limitar-m’hi. A la comarca hi trobem elements molt coneguts i destacats, però també n’hi ha d’altres als que no hi parem gaire atenció, fins i tot alguns que han desaparegut víctimes de l’especulació urbanística.

Tinc l’esperança que les meves publicacions seran del vostre interès. Com a mínim tinc la confiança de que puguin servir per descobrir algun d’aquells elements que potser teniu ben a prop de casa sense saber-ho. Si voleu fer-me saber d’algun element modernista sobre el que penseu que val la pena compartir-ne alguna cosa, no dubteu en fer-m’ho saber.

A banda d’aquest blog, també em podreu trobar als nous perfils de Twitter, Instagram i Facebook. Voldreu acompanyar-me en aquesta nova aventura?

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.